Bryllup på Havgaarden Badehotel

 

Hos Havgaarden Badehotel kan du skabe den unikke stemning, der skal til, når I skal fejre jeres store dag. Vi har omgivelserne til og mulighederne for, at gøre jeres bryllup uforglemmelig. Vores festlokaler til bryllup er præget af en romantisk stemning.

Vores lukkede have er et kapitel for sig. Den ligger i læ på bagsiden af de stråtækte længer. Her vil gæsterne rigtig kunne bevæge og hygge sig, i de dejlige sommeraftener. 

Hos Havgaarden Badehotel kan I tilbringe bryllupsnatten i et af vores smukke værelser med eget bad og toilet. Næste morgen er der en lækker morgenbuffet og når I har spist, kan I gå en tur i vores have eller ned til stranden og opleve vores smukke og unikke omgivelser.

 

 Vi tilbyder en samlet pakke

Når I booker et festlokale til bryllup hos os, så får I meget mere end bare et lokale. Vi tilbyder nemlig en samlet pakke og hjælper med opsætning og forplejningen på selve dagen. Bryllupspakken består af følgende:

  • Velkomst drink i haven eller pejsestuen.
  • Blomsterdekorationer
  • Hvide duge, servietter og lys
  • 3-retters menu, som aftale i samråd med kokken og baseres på jeres ønsker.
  • Kaffe med chokolade
  • Natmad

Pris pr. person kr. 750,00

* Gælder kun ved bookning af minimum 30 fuldt betalende gæster.

 

Der kan forekomme tillæg til menuprisen for særlige retter.

For børn fra 2-12 år er prisen kr. 400,- hvor i mod børn under 2 år spiser uden beregning. I begge tilfælde er det uden drikkevarer.

 

Ovenstående priser er inklusive blomsterdekorationer, hvide duge/servietter og levende lys. Ønskes andre farver på duge/servietter finder vi sagtens ud af det, og ligeledes kan blomsterdekorationer mod en merpris laves lige med de blomster I ønsker.

Før kl. 17.30 og efter kl. 01.00 (ud over 7,5 timer) beregner vi overtid DKK 1.000,- pr. ekstra time. Der skal påregnes 1 time til oprydning.

 

havgaarden_udvalgte_0036
Bryllup, konfirmation
Tilbring bryllupsnatten på badehotel Havgaarden
havgaarden_udvalgte_0006
Præsten
Stemning

Bryllup på Havgaarden

Book et festlokale og få hjælp til alt

Vi har sørget for, at det bliver nemt, at planlægge jeres bryllup hos Havgaarden Badehotel, når I booker et festlokale. Vi har derfor en række samarbejdspartnere, som vi stiller til rådighed, når I skal fejre jeres store dag. Der er mulighed for, at tilkøbe følgende ydelser:

  • Brudekørsel i ægte badehotel stil
  • Musik
  • Bryllupskage
  • Brudens hår og make-up

Ud fra jeres ønsker og behov gør vi jeres dag helt perfekt!

 

Vielse og Ceremoni

Hvis I ønsker en udendørs ceremoni kan dette arrangeres her på Havgaarden Badehotel, hvis vejret tillader det. Derudover er der to 2 kirker tæt ved Havgaarden Badehotel, hvor I kan blive viet af en præst.

Tibirke Kirke ca. 7 km fra Havgaarden Badehotel (link)

Vejby kirke ca. 2 km fra Havgaarden Badehotel (link)

 

Kontakt Os – Så hjælper vi med, at gøre jeres fest helt perfekt!