Festlokaler med overnatning for dig og dine gæster

​Havgaarden Badehotel byder dig ​og dine gæster velkommen

Skal du holde konfirmation, bryllup, fødselsdagsfest, barnedåb eller jubilæum, så stiller vi hos Havgaarden Badehotel gerne vores festlokaler til rådighed. Når du lejer festlokaler hos os, får du hele pakken: Menu, servering, drikkevarer og hotelophold. Vi hjælper gerne med at skræddersy din pakke til dine særlige ønsker, og vi står klar til at hjælpe dig gennem hele planlægningen. Vi holder til i Vejby, og vores selskabslokaler er derfor særligt ideelle, hvis du og dine gæster kommer fra Gilleleje, Tisvildeleje eller det øvrige Nordsjælland.

Udlejning af selskabslokaler med adgang til stranden

Der har gennem årene været arrangeret hundredvis af bryllupper og andre fester i vores flotte selskabslokaler. Med vores mangeårige erfaring ved vi, hvordan omgivelserne er med til at skabe en succesfuld dag og fest. Vores festlokaler skaber rammerne sammen med den lækre mad, som vores kokke tilbereder, og den gode service, som vores tjenere sørger for.

Hos os kan du leje lokaler til fest med sjæl og varme samt adgang til vores smukke baghave og ikke mindst til stranden. Sådan får du en helt uforglemmelig fest – og når dagen er slut, kan du overnatte i vores hyggelige hotelværelser.

Nogle korte oplysninger der kan hjælpe i planlægningsfasen:

  • Vores festlokaler: Vi har en restaurant med plads til 60 personer.
  • ​Desuden en pejsestue, tv-stue og konferencestue hvor kaffe/the/avec kan nydes.
  • ​Hotellet har 18 charmerende dobbeltværelser og en suite.

Kontakt os for leje af vores festlokaler med overnatning eller uden

Ønsker du at høre mere om vores selskabslokaler, har du nogle spørgsmål omkring vores priser, eller kunne du tænke dig at holde din fest i vores festlokaler med overnatning eller uden, er du velkommen til at kontakte os på telefon 30 56 40 56 eller e-mail info@havgaarden.dk for en nærmere dialog omkring mulighederne.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at arrangere og afholde din næste fest!​

Superdejligt ophold på dette hyggelige badehotel meget tæt på havet. Et sted med sjæl, hygge, sødt værtspar, lækker mad og god service. 50 m ned ad gaden går stejl trappe ned til det fantastiske hav og strand. Perfekt sted til honeymoons, romantik eller stressfri weekend

Dejlig oplevelse i afslappende omgivelser. Værtsparret er utrolig imødekomme de og hjælpsomme i forhold til vores ønsker og behov. Værelset og maden var helt i orden. Haven og omgivelserne var hyggelige og der blev kræset om gæsterne

Sankthans aften ophold – med sankthansmenu. God mad – smukke omgivelser og et meget sympatisk værtspar. Værelserne er badehotelstil og uden tv. Men hvis man kan gå på trapper og har badesko med, så er der superbademuligheder

Tak til Havgaarden for et par fantastiske dage. Var afsted med en flok kollegaer. Velfungerende mødelokale, hyggelige stuer hvor vi havde vores pauser, og hvor der var tændt op i pejsen igennem dagen (besøgte stedet i December). Vi fik serveret en fantastisk velsmagende mad af ejeren selv. Stranden ligger et stenkast væk, så giv jer tid til at gå en tur derned. Jeg kan på det varmeste anbefale Havgaarden til mindre afdelingsarrangementer, og tænker også at det vil fungere fortræffeligt at komme der privat.

​#HAVGAARDENBADEHOTEL​

Oplev hverdagen på Havgaarden Badehotel

Havgaarden Badehotel

Hovednummer: +45 30 56 40 56

E-mail: info@havgaarden.dk

Havgaarden Badehotel Strandlyvej 1 

DK – 3210 Vejby Strand​

Følg os på sociale medier​

facebook (6)tripadvisor-logotype_2instagram (6)

Havgaarden har eksisteret ved Vejby Strand siden 1915. Vi ligger i Vejby på Nordsjælland, tæt på Gilleleje og Tisvildeleje.

Kontaktoplysninger

Havgaarden Badehotel APS

Strandlyvej 1, DK- 3210 Vejby

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 30 56 40 56

E-mail: info@havgaarden.dk 

Se fødevarestyrelsens kontrolrapport