De perfekte bryllupslokaler til den store dag

På Havgaarden Badehotel finder I de perfekte bryllupslokaler til den store dag. Vi tager godt imod jer og jeres gæster i vores smukke omgivelser, og vi kan være behjælpelige med både festlokaler og hotelværelser, hvis I har brug for overnatning efter festen. 

Vores hotel med bryllupslokaler ligger i Vejby i Nordsjælland, ikke så langt fra Tisvildeleje og Gilleleje.

Stranden, havet og vores have oser af romantik

Haven ligger i læ på bagsiden af de stråtækte længer. Her vil I og jeres gæster få en dejlig dag, der strækker sig langt ind i den lyse danske sommeraften. På Havgaarden Badehotel kan I tilbringe bryllupsnatten i vores suite, og jeres gæster kan bo i smukke værelser med eget bad og toilet.​ ​

Næste morgen står vi klar med en lækker morgenbuffet til jer, og når I har spist, kan I gå en tur i haven eller slentre ned til stranden og lade alle de skønne oplevelser fra brylluppet bundfælde sig.​​​

Vi tilbyder en samlet pakke til bryllupper

​Når Havgaarden Badehotels bryllupslokaler danner ramme om jeres fest, kan I vælge at lade os stå for alt det praktiske, så I kan nyde begivenheden i fulde drag.

Vi tilbyder en samlet pakke og hjælper med opsætning og forplejning på selve dagen.

Festpakken består af følgende:

 • Velkomstdrink i haven eller pejsestuen
 • Blomsterdekorationer
 • Hvide duge, servietter og lys​
 • 3-retters menu, aftalt i samråd med kokken og tilpasset jeres ønsker
 • Kaffe med chokolade
 • Tak for i dag mad

Pris pr. person.

995,00 DKK

For 9 times arrangement. Kapacitet til 60 personer.

Tilkøbsmuligheder før kl. 17.30

 • Reception i haven med evt. bryllupskage, små lette anretninger cava, kaffe/the fra kl. 15.00 – 25,00 DKK pr. person pr. time.
 • Bryllupskage fra 100,00 DKK pr. person (I er velkommen til selv at medbringe bryllupskagen)
 • Små lette anretninger fra 50,00 DKK pr. person
 • 1 glas cava fra 65,00 DKK pr. person
 • Kaffe/the – 30,00 DKK pr. person

​Mange mange tak for en dejlig bryllupsfest på Havgaarden. Det hele forløb lige som planlagt, stor fleksibilitet fra Pia og dejlig mad og vin. Har kun hørt roser fra vores gæster om jeres hyggelige badehotel! Vi har været meget tilfredse og er glade for vi valgte at fejre bryllup på Havgaarden.

Vielse og ceremoni

Hvis I ønsker en udendørs ceremoni, og vejret tillader det, kan vi også arrangere det her på Havgaarden Badehotel. Der er to kirker tæt ved Havgaarden Badehotel, hvor I kan blive viet af en præst.

Tibirke Kirke (ca. 7 km fra Havgaarden Badehotel)

Vejby Kirke (ca. 2 km fra Havgaarden Badehotel)​

Book vores bryllupslokaler og få hjælp til alt

Der er tusind ting at tænke på for et brudepar, men vi har gjort det så enkelt som muligt for jer at holde bryllup i vores bryllupslokaler på Havgaarden Badehotel. I er derfor meget velkomne til at kontakte os, hvis I vil høre mere om jeres muligheder eller allerede ny booke lokaler og værelser til den store dag.

Vores samarbejdspartnere vil med glæde hjælpe jer på den store dag.

I har mulighed for at tilkøbe følgende ydelser:

 • Brudekørsel i ægte badehotel-stil
 • Musik
 • Bryllupskage
 • Brudens hår og make-up

Sammen gør vi jeres dag til en smuk og storslået oplevelse.​

Superdejligt ophold på dette hyggelige badehotel meget tæt på havet. Et sted med sjæl, hygge, sødt værtspar, lækker mad og god service. 50 m ned ad gaden går stejl trappe ned til det fantastiske hav og strand. Perfekt sted til honeymoons, romantik eller stressfri weekend

Dejlig oplevelse i afslappende omgivelser. Værtsparret er utrolig imødekomme de og hjælpsomme i forhold til vores ønsker og behov. Værelset og maden var helt i orden. Haven og omgivelserne var hyggelige og der blev kræset om gæsterne

Sankthans aften ophold – med sankthansmenu. God mad – smukke omgivelser og et meget sympatisk værtspar. Værelserne er badehotelstil og uden tv. Men hvis man kan gå på trapper og har badesko med, så er der superbademuligheder

Tak til Havgaarden for et par fantastiske dage. Var afsted med en flok kollegaer. Velfungerende mødelokale, hyggelige stuer hvor vi havde vores pauser, og hvor der var tændt op i pejsen igennem dagen (besøgte stedet i December). Vi fik serveret en fantastisk velsmagende mad af ejeren selv. Stranden ligger et stenkast væk, så giv jer tid til at gå en tur derned. Jeg kan på det varmeste anbefale Havgaarden til mindre afdelingsarrangementer, og tænker også at det vil fungere fortræffeligt at komme der privat.

​#HAVGAARDENBADEHOTEL​

Oplev hverdagen på Havgaarden Badehotel

Havgaarden Badehotel

Hovednummer: +45 30 56 40 56

E-mail: info@havgaarden.dk

Havgaarden Badehotel Strandlyvej 1 

DK – 3210 Vejby Strand​

Følg os på sociale medier​

facebook (6)tripadvisor-logotype_2instagram (6)

Havgaarden har eksisteret ved Vejby Strand siden 1915. Vi ligger i Vejby på Nordsjælland, tæt på Gilleleje og Tisvildeleje.

Kontaktoplysninger

Havgaarden Badehotel APS

Strandlyvej 1, DK- 3210 Vejby

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 30 56 40 56

E-mail: info@havgaarden.dk 

Se fødevarestyrelsens kontrolrapport