Hold Jubilæum på Havgaarden

Er det tid at fejre en rund dag eller et jubilæum?

Meget mere end et lokale

Havgaarden Badehotel er et oplagt valg, hvis festen skal være ekstraordinær på den hyggelige måde.

Vi hjælper med planlægningen, og vores kok kan komme med gode råd og forslag… uanset om I ønsker en stående reception med pindemadder, eller der skal en 3-retters menu og udsøgte vine på bordet.

På Havgaarden Badehotel bliver store mærkedage større.​​

Vi har en plan

Når I skal holde jubilæum, er der en masse planlægning. Vi står klar til at hjælpe. Ofte har jubilæer også et formelt formål, som har indflydelse på planlægningen:

1 . Gæster

Hvem skal inviteres? I nogle tilfælde er det primært kolleger, ledelse, familie og venner, der bliver inviteret til et jubilæum. I andre tilfælde kan der være interesse i at invitere leverandører, samarbejdspartnere, politikere, presse o.lign. Derfor bør invitationen være ude i god tid. Lad os komme i gang så tidligt som muligt.

2. Receptionen

Når I holder jubilæum på Havgaarden Badehotel, hjælper vi jer med planlægning af menu, valg af vine og klargøring. I kan koncentrere jer om at byde gæsterne velkomne og nyde friheden ved at overlade de praktiske opgaver til os.

3. Fotograf

Mærkedage fortjener at blive husket med gode fotos. Vi kan hjælpe jer med en fotograf til dagen.

I kan også booke overnatning her på Havgaarden Badehotel, hvor vi råder over 18 smukke værelser med eget bad og toilet. Næste morgen venter der jer en lækker morgenbuffet.

Superdejligt ophold på dette hyggelige badehotel meget tæt på havet. Et sted med sjæl, hygge, sødt værtspar, lækker mad og god service. 50 m ned ad gaden går stejl trappe ned til det fantastiske hav og strand. Perfekt sted til honeymoons, romantik eller stressfri weekend

Dejlig oplevelse i afslappende omgivelser. Værtsparret er utrolig imødekomme de og hjælpsomme i forhold til vores ønsker og behov. Værelset og maden var helt i orden. Haven og omgivelserne var hyggelige og der blev kræset om gæsterne

Sankthans aften ophold – med sankthansmenu. God mad – smukke omgivelser og et meget sympatisk værtspar. Værelserne er badehotelstil og uden tv. Men hvis man kan gå på trapper og har badesko med, så er der superbademuligheder

Tak til Havgaarden for et par fantastiske dage. Var afsted med en flok kollegaer. Velfungerende mødelokale, hyggelige stuer hvor vi havde vores pauser, og hvor der var tændt op i pejsen igennem dagen (besøgte stedet i December). Vi fik serveret en fantastisk velsmagende mad af ejeren selv. Stranden ligger et stenkast væk, så giv jer tid til at gå en tur derned. Jeg kan på det varmeste anbefale Havgaarden til mindre afdelingsarrangementer, og tænker også at det vil fungere fortræffeligt at komme der privat.

​#HAVGAARDENBADEHOTEL​

Oplev hverdagen på Havgaarden Badehotel

Havgaarden Badehotel

Hovednummer: +45 30 56 40 56

E-mail: info@havgaarden.dk

Havgaarden Badehotel Strandlyvej 1 

DK – 3210 Vejby Strand​

Følg os på sociale medier​

facebook (6)tripadvisor-logotype_2instagram (6)

Havgaarden har eksisteret ved Vejby Strand siden 1915. Vi ligger i Vejby på Nordsjælland, tæt på Gilleleje og Tisvildeleje.

Kontaktoplysninger

Havgaarden Badehotel APS

Strandlyvej 1, DK- 3210 Vejby

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 30 56 40 56

E-mail: info@havgaarden.dk 

Se fødevarestyrelsens kontrolrapport