Konfirmation på Havgaarden

Uanset om I ønsker at holde Bryllup, konfirmation, barnedåb, jubilæum eller noget helt femte på Havgaarden Badehotel, så står vi altid klar til, at hjælpe jer gennem hele planlægningen

Meget mere end et lokale

​Det er en betydningsfuld dag i alle konfirmanders liv at tage hul på et nyt kapitel i tilværelsen. Samtidig er det en stor dag for jer som forældre: Jeres barn er ved at blive et voksent og selvstændigt menneske. På Havgaarden Badehotel vil vi med glæde træde til, så I kan nyde mærkedagen uden at være tynget af praktisk arbejde.

Vores dygtige kok står klar til at guide jer til den helt rette menu.

Vi tilbyder en samlet pakke

​Når Havgaarden Badehotel danner ramme om jeres fest, kan I vælge at lade os stå for alt det praktiske, så I kan nyde begivenheden i fulde drag.

Vi tilbyder en samlet pakke og hjælper med opsætning og forplejning på selve dagen.

Festpakken består af følgende:

  • Velkomstdrink i haven eller pejsestuen
  • Blomsterdekorationer
  • Hvide duge, servietter og lys
  • 3-retters menu, aftalt i samråd med kokken og tilpasset jeres ønsker
  • Kaffe med chokolade
  • Tak for i dag mad

Pris pr. person.

795,00 DKK

For 7 times arrangement fra kl. 12 til 19.

For børn fra 2-12 år er prisen 695 DKK pr. barn. Børn under to år spiser uden beregning. I begge tilfælde er pris uden drikkevarer.​

Fest i naturskønne omgivelser

Hvis vejrguderne vil, kan vi servere velkomstdrink i badehotellets smukke baghave, hvor I kan gå en tur ned til havet via vores egen trappe. Her kan I samle muslingeskaller, slå smut og nyde en mageløs udsigt over Kattegat.

Tisvildeleje ligger i et naturskønt landskab og vi anbefaler, at I booker en overnatning eller to, så I kan koble af efter festen.

Hvor skal i sove i nat?​

Hvis I ønsker, at overnatte på Havgaarden Badehotel, så råder vi over 18 smukke og unikke værelser med skøn udsigt.

Stå op til vores lækre morgenbuffet og gå på opdagelse i naturen bagefter. Det må være den ultimative måde at fordøje alle indtryk efter en stor dag med gæster og fest.

På Havgaarden Badehotel står vi for hyggelige festlokaler, lækker mad, god vin og unik natur… men vi kan også være behjælpelige med at planlægge kørsel til og fra kirken i en klassisk veteranbil.

Kontakt os – Så hjælper vi med, at gøre konfirmationsfesten helt perfekt!

Superdejligt ophold på dette hyggelige badehotel meget tæt på havet. Et sted med sjæl, hygge, sødt værtspar, lækker mad og god service. 50 m ned ad gaden går stejl trappe ned til det fantastiske hav og strand. Perfekt sted til honeymoons, romantik eller stressfri weekend

Dejlig oplevelse i afslappende omgivelser. Værtsparret er utrolig imødekomme de og hjælpsomme i forhold til vores ønsker og behov. Værelset og maden var helt i orden. Haven og omgivelserne var hyggelige og der blev kræset om gæsterne

Sankthans aften ophold – med sankthansmenu. God mad – smukke omgivelser og et meget sympatisk værtspar. Værelserne er badehotelstil og uden tv. Men hvis man kan gå på trapper og har badesko med, så er der superbademuligheder

Tak til Havgaarden for et par fantastiske dage. Var afsted med en flok kollegaer. Velfungerende mødelokale, hyggelige stuer hvor vi havde vores pauser, og hvor der var tændt op i pejsen igennem dagen (besøgte stedet i December). Vi fik serveret en fantastisk velsmagende mad af ejeren selv. Stranden ligger et stenkast væk, så giv jer tid til at gå en tur derned. Jeg kan på det varmeste anbefale Havgaarden til mindre afdelingsarrangementer, og tænker også at det vil fungere fortræffeligt at komme der privat.

​#HAVGAARDENBADEHOTEL​

Oplev hverdagen på Havgaarden Badehotel

Havgaarden Badehotel

Hovednummer: +45 30 56 40 56

E-mail: info@havgaarden.dk

Havgaarden Badehotel Strandlyvej 1 

DK – 3210 Vejby Strand​

Følg os på sociale medier​

facebook (6)tripadvisor-logotype_2instagram (6)

Havgaarden har eksisteret ved Vejby Strand siden 1915. Vi ligger i Vejby på Nordsjælland, tæt på Gilleleje og Tisvildeleje.

Kontaktoplysninger

Havgaarden Badehotel APS

Strandlyvej 1, DK- 3210 Vejby

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 30 56 40 56

E-mail: info@havgaarden.dk 

Se fødevarestyrelsens kontrolrapport