Et unikt Countrystyle Badehotel

Havgaarden Badehotel er et idyllisk, stråtækt badehotel, opført i 1825. Hotellet ligger i det naturskønne Vejby Strand lige ned til vandet. De lange solskinsdage og aftener på stranden mellem havet og havnen er noget helt særligt.

Havgaarden Badehotel ligger midt imellem Tisvildeleje og HeatherHill, blot 45 minutters kørsel fra København, og er ideelt til både romantiske ophold, fester og konference. Her i mellem er der masser af gode oplevelser i området og vi giver gerne gode råd om de oplevelser du kan opleve i Tisvildeleje samt resten af Nordsjælland.

Særligt anbefaler vi vores gæster, at gå en tur ned af trappen til stranden, hvor I vil opleve det brusende havs kræfter. Lyden fra havet kan også høres i baghaven, hvor I finder små oaser, hvor I kan nyde tosomheden eller lade tankerne flyde.

Vi sætter gæstfriheden i højsædet, og vores venlige personale sørger for, at I kan finde jer godt til rette fra første øjeblik. Vores mål er at vores gæster føler sig hjemme og godt tilpas, når de besøger os. Derfor har vi også gjort meget ud af, at skabe den helt rigtige stemning gennem indretning, personalet og vores middag.

Vi ved, at en skøn natur ikke er nok til, at skabe den unikke oplevelse for jer, uanset om I booker et festlokale, romantisk ophold eller mødelokale hos os,  så er det den samlede oplevelse der tæller og derfor arbejder vi hver dag målrettet på, at give dig den bedste oplevelse.

Pia og Alex

Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om noget.

Pia
hav-60

Havgaardens historie

Hør historien om Havgaarden på Havgaarden med dybe rødder