Konference

Hvis I tænker udenfor boksen og tænder på noget af Danmarks smukkeste natur, så er I allerede godt på vej til Tisvildeleje og Havgaarden Badehotel. Det ideelle sted for jeres konference.

Konference på Havgaarden

Og hvis I giver jer selv en velfortjent pause i arbejdet, så byder vi os til med unikke naturoplevelser. Så husk at pakke løbesko, joggingdragt… og badetøj.

Tag til Heatherhill, der er et fantastisk bakket landskab helt ud til Kattegat. Her finder du hede og lyng og tydelige spor fra sidste istid. Der er masser af stier, som er som skabt til en rask gå- eller løbetur.

For dem, som ønsker at slappe af eller tage en dukkert, anbefaler vi en ledig stund ved vores dejlige strand kun 50 meter herfra.

DAGSMØDE
HELDAGSMØDE
“Tak til Havgaarden for et par fantastiske dage. Var afsted med en flok kollegaer. Velfungerende mødelokale, hyggelige stuer hvor vi havde vores pauser, og hvor der var tændt op i pejsen igennem dagen (besøgte stedet i December). Vi fik serveret en fantastisk velsmagende mad af ejeren selv. Stranden ligger et stenkast væk, så giv jer tid til at gå en tur derned. Jeg kan på det varmeste anbefale Havgaarden til mindre afdelingsarrangementer, og tænker også at det vil fungere fortræffeligt at komme der privat.”

Den Traditionelle

Priser på den traditionelle konference pakke

Mødelokale med standard AV-udstyr
Isvand og frugt i lokalet
Morgenbrød med ost, marmelade, kaffe/the og juice
Frokost med efterfølgende kaffe/the
Eftermiddagskaffe med kage
2 retters middag
Aftenkaffe med chokolade
Overnatning i historiske og naturskønne rammer
Stort morgenbord

2.250 DKK

pris pr. person

Ved 8 deltagere eller derunder, er der et tillæg på 5.000 DKK,-.
Der tages forbehold for evt. prisændringer

BOOK DIT OPHOLD I DAG

#HAVGAARDENBADEHOTEL

Oplev hverdagen på Havgaarden Badehotel

SE MERE PÅ INSTAGRAM
SE MERE PÅ FACEBOOK