Lokaler til konfirmation

Hos Havgaarden Badehotel har vi smukke lokaler til konfirmationen. Vi ved, at denne dag er stor, for det unge menneske, som efter et gammelt sagn træder ind i de voksnes rækker. Samtidig er det også en stor dag for forældrene, for konfirmationen er jo som bekendt et symbol på, at deres barn er ved, at blive voksen.

Derfor er det også vigtigt, at denne dag kan fejres uden, at I som forældre skal stå med et større arbejde. Når I booker konfirmation hos Havgaarden Badehotel, så hjælper vi med alt lige fra planlægning af konfirmationsfesten til oprydning. Vores dygtige kok står klar til, at guide jer til den helt rette menu.

lokaler til naturskønne omgivelser

Hvis Vejret tillader det kan vi arrangere velkomstdrink i vores smukke baghave, hvor I kan gå en tur ned til brusende hav via vores egen trappe. Her er mulighed for, at samle sten eller blot nyde lyden af bølgernes brusen.

Hele området omkring Tisvildeleje er et meget smukt område. Derfor kan også det anbefales, at booke en overnatning eller to, så I kan koble af efter festen.

Overnat, når I er til konfirmation

Hvis I ønsker, at overnatte hos Havgaarden Badehotel, så råder vi over 18 smukke og unikke værelser  med skøn udsigt. Dagen efter kan I gå ombord i vores lækre morgenmads buffet og gå en tur ned til vandet via vores egen trappe. Det må være den ultimative måde, at kapere alle indtrykkene efter en stor dag med gæster og fest.

Bryllup, konfirmation
Restaurant Nordsjælland
En oase i haven på Badehotel Havgaarden
Vi vil forkæle dig og dine kære, når I besøger vores Restaurant Nordsjælland på Havgaarden

Lokaler til konfirmation på Havgaarden Badehotel

Meget mere end et lokale til Konfirmation

Få hjælp til hele konfirmationen hos Havgaarden Badehotel. Vi kan udover lokaler, lækker mad, god vin og unikke omgivelser, også være behjælpelige med at planlægge kørsel til og fra kirken i en smuk bil.

Kontakt os for at høre mere om jeres muligheder til konfirmationen.

Kontakt Os – Så hjælper vi med, at gøre jeres fest helt perfekt!