Et unikt Countrystyle Badehotel

Havgaarden Badehotel er et idyllisk, stråtækt badehotel, opført i 1825. Hotellet ligger i det naturskønne Vejby Strand lige ned til vandet. De lange solskinsdage og aftener på stranden mellem havet og havnen er noget helt særligt.

Naturskønt retreat

Havgaarden Badehotel ligger midt imellem Tisvildeleje og HeatherHill, blot 45 minutters kørsel fra København, og er ideelt til både romantiske ophold, fester og konference. Her i mellem er der masser af gode oplevelser i området og vi giver gerne gode råd om de oplevelser du kan opleve i Tisvildeleje samt resten af Nordsjælland.​​​

Særligt anbefaler vi vores gæster, at gå en tur ned af trappen til stranden, hvor I vil opleve det brusende havs kræfter. Lyden fra havet kan også høres i baghaven, hvor I finder små oaser, hvor I kan nyde tosomheden eller lade tankerne flyde.

Vi sætter gæstfriheden i højsædet, og vores venlige personale sørger for, at I kan finde jer godt til rette fra første øjeblik. Vores mål er at vores gæster føler sig hjemme og godt tilpas, når de besøger os. Derfor har vi også gjort meget ud af, at skabe den helt rigtige stemning gennem indretning, personalet og vores middag.

Vi ved, at en skøn natur ikke er nok til, at skabe den unikke oplevelse for jer, uanset om I booker et festlokale, romantisk ophold eller mødelokale hos os, så er det den samlede oplevelse der tæller og derfor arbejder vi hver dag målrettet på, at give dig den bedste oplevelse.

Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om noget.Havgaarden er med i Bogen om Badehoteller​

Havgaardens historie​

Havgaarden er opført i 1825 og i 1915 etablerede restauratørfamilien Ziebe en pension på ejendommen. Omkring 1920 valgte de at udstykke gårdens jorde til 80 sommerhusparceller. Det var deres mulighed for at overleve og lave en rentabel pensionatsvirksomhed.

Tiden var imidlertid ikke gunstig for den type virksomhed, og Havgaarden måtte i de efterfølgende årtier skifte ejere mange gange. I 1947 tog Johanne og Niels Nørgaard over. I 1965 blev der etableret restaurant og selskabslokaler.

I løbet af 60’erne blev det sværere at drive sommerpensionat i Danmark, for nu ville danskerne med Spies og Tjæreborg på charterferie. I 1989 overtog Lily og Claus Wiegandt Larsen stedet, og de fik blandt andet tilbygget pavillonen, som i dag udgør restauranten, og byggede også den nordlige længe med otte ekstra værelser.

I 2006 blev Havgaarden opkøbt med det formål at lave timesharelejligheder. Men af flere årsager faldt det til jorden, og Havgaarden levede en omtumlet tilværelse med skiftende forpagtere, indtil Pia & Alex købte stedet, og førte det tilbage som Havgaarden​

Nu er hotellet overtaget hér i 2024 af de erfarne hotelfolk Martin P. Kraunsøe og hans partner Rasmus de Wolff, som driver hotellet og restauranten i klassisk badehotel stil. Maden er fortsat international, men med flere toner af fra det gode danske køkken med en del fisk på menuen også. Der er stor fokus på vine og hotellet har et bredt udvalg af specielt de røde vine til de vininteresserede. Alle er velkomne - naturligvis også de lokale og ikke boende gæster generelt.

Sæsonen er udviddet til hele året og fokus ligger også på at udvikle de bedste rammer og produkter for konferencer med overnatning til de mindre, men vigtige møder, hvor der skal være dyb fokus og mulighed for fordybelse og sammentømring af teamet.

Superdejligt ophold på dette hyggelige badehotel meget tæt på havet. Et sted med sjæl, hygge, sødt værtspar, lækker mad og god service. 50 m ned ad gaden går stejl trappe ned til det fantastiske hav og strand. Perfekt sted til honeymoons, romantik eller stressfri weekend

Dejlig oplevelse i afslappende omgivelser. Værtsparret er utrolig imødekomme de og hjælpsomme i forhold til vores ønsker og behov. Værelset og maden var helt i orden. Haven og omgivelserne var hyggelige og der blev kræset om gæsterne

Sankthans aften ophold – med sankthansmenu. God mad – smukke omgivelser og et meget sympatisk værtspar. Værelserne er badehotelstil og uden tv. Men hvis man kan gå på trapper og har badesko med, så er der superbademuligheder

Tak til Havgaarden for et par fantastiske dage. Var afsted med en flok kollegaer. Velfungerende mødelokale, hyggelige stuer hvor vi havde vores pauser, og hvor der var tændt op i pejsen igennem dagen (besøgte stedet i December). Vi fik serveret en fantastisk velsmagende mad af ejeren selv. Stranden ligger et stenkast væk, så giv jer tid til at gå en tur derned. Jeg kan på det varmeste anbefale Havgaarden til mindre afdelingsarrangementer, og tænker også at det vil fungere fortræffeligt at komme der privat.

​#HAVGAARDENBADEHOTEL​

Oplev hverdagen på Havgaarden Badehotel

Havgaarden Badehotel

Hovednummer: +45 30 56 40 56

E-mail: info@havgaarden.dk

Havgaarden Badehotel Strandlyvej 1 

DK – 3210 Vejby Strand​

Følg os på sociale medier​

facebook (6)tripadvisor-logotype_2instagram (6)

Havgaarden har eksisteret ved Vejby Strand siden 1915. Vi ligger i Vejby på Nordsjælland, tæt på Gilleleje og Tisvildeleje.

Kontaktoplysninger

Havgaarden Badehotel APS

Strandlyvej 1, DK- 3210 Vejby

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 30 56 40 56

E-mail: info@havgaarden.dk 

Se fødevarestyrelsens kontrolrapport