Forkæl ganen i vores restaurant

Køkkenet er hjertet på Havgaarden Badehotel. Vi tilbyder et europæisk køkken med kærlighed til det italienske – altid med friske råvarer, der omhyggeligt er udvalgt. Alle retter er lavet fra bunden med stolthed og dygtighed – og krydret med kærlighed og passion!

Hertil serverer vi udsøgte vine, som passer til maden og ikke mindst omgivelserne.

Restauranten har åbent året rundt. Om efteråret lukker vi vinden ude og nyder flammerne fra pejsen. Om sommeren åbner vi dørene, så I kan nyde omgivelserne i haven og på terrassen.

På Havgaardens restaurant skaber vi en ægte badehotel stemning, så du kan nyde venner, vine og mad.

Tag en tur ud til vores restaurant i Nordsjælland og oplev samtidig det smukke og naturskønne område. En unik og perfekt kombination af afslapning og gode madoplevelser.

Vores dygtige kokke står også klar til, at vejlede dig, når du skal holde dit livs fest på Havgaarden Badehotel i Nordsjælland. Vi rådgiver både inden for valg af menu samt vine.

Restaurant Nordsjælland
Nyd en let forret i vores restaurant Nordsjælland
Vi vil forkæle dig og dine kære, når I besøger vores Restaurant Nordsjælland på Havgaarden
billede-2-havgaarden-rest

Bordbestilling

Kaffe serveres fra 14.30 – 16.30

Middag serveres fra 18 – 21

Bordbestilling: +45 30 56 40 56

info@havgaarden.dk

Åbningstider

Restauranten er i sommerhalvåret åbent dagligt for middag fra kl. 17.30 samt morgenmad fra kl 9.00. Nogle dage kan det være lukket for selskaber både her i huset samt ud af huset. Derfor anbefaler vi altid, at I booker i god tid eller ringer inden I kører herud til vores Badehotel.

I vinterhalvåret er der åbent efter behov.

Restaurant Havgaarden er klar til at hjælpe med Jubilæum, konfirmation eller blot anrette en smuk middag til jeres næste fest.
Restaurant Havgaarden
Restaurant på Havgaarden til jeres fest, konfirmation, jubilæum eller blot en romantisk miniferie.