Hold Jubilæum på Havgaarden

Skal I fejre en jubilæum i virksomheden? Så er Havgaarden Badehotel det oplagte valg. Her er der mulighed for, at planlægge et jubilæum lige efter jeres ønsker. Vi er naturligvis behjælpelige i hele processen og vores kok står klar til, at sammensætte jeres menu. Uanset om I ønsker en stående reception med pindemadder eller der skal en 3-retters på bordet, så kan vi skabe rammerne om jeres fest.

I dag er det vigtigt, at fejre de medarbejdere, der har været loyale i mange år.  Her på Havgaarden Badehotel kan vi med vores unikke rammer gøre jeres medarbejders milepæl til en uforglemmelig oplevelse.

 

Planlægning af jubilæum

Når I skal holde jubilæum, så er der en masse planlægning bag. Vi står naturligvis klar til, at hjælpe jer med hele planlægningen.  Det er ikke blot endnu en fest, ofte har de også et formelt formål, som har indflydelse på planlægningen:

1 . Gæster

Hvem skal inviteres til jeres jubilæum? – Ofte er det primært kollegaer, ledelse, familie og venner, der bliver inviteret til et jubilæum. Andre gange kan der være interesse i, at invitere leverandører, samarbejdspartnere, politikere, presse o.lign. Derfor bør invitationen også være ude i god tid. Start derfor planlægningen i god tid.

2. Receptionen

Når I skal holde jubilæum hos Havgaarden Badehotel, så hjælper vi jer med planlægning af menu, valg af vine og klargøring. I skal blot møde op og sørge for, at være klar til at tage imod jeres gæster. I er altså fritaget fra alle de praktiske opgaver.

3. Forevig dagen

Det er en stor dag og det bør foreviges med gode billeder. Vi kan hjælpe jer med at finde en fotograf til dagen.

 

Det er også muligt, at booke overnatning her på Havgaarden Badehotel, hvor vi råder over 18 smukke værelser med eget bad og toilet. Næste morgen kan I stå op til en lækker morgenbuffet.

Nyd en let forret i vores restaurant Nordsjælland
Restaurant Havgaarden er klar til at hjælpe med Jubilæum, konfirmation eller blot anrette en smuk middag til jeres næste fest.
Hos Havgaarden Badehotel finder du en unik og lækker restaurant i Nordsjælland. Book en middag og en overnatning og oplev forkælelse i første klasse
Restaurant på Havgaarden til jeres fest, konfirmation, jubilæum eller blot en romantisk miniferie.

Kontakt Os – Så hjælper vi med, at gøre jeres dag helt perfekt!