Hold Jubilæum på Havgaarden

Er det tid at fejre en rund dag eller et jubilæum?

Meget mere end et lokale

Havgaarden Badehotel er et oplagt valg, hvis festen skal være ekstraordinær på den hyggelige måde.

Vi hjælper med planlægningen, og vores kok kan komme med gode råd og forslag… uanset om I ønsker en stående reception med pindemadder, eller der skal en 3-retters menu og udsøgte vine på bordet.

På Havgaarden Badehotel bliver store mærkedage større.

Vi har en plan

Når I skal holde jubilæum, er der en masse planlægning. Vi står klar til at hjælpe. Ofte har jubilæer også et formelt formål, som har indflydelse på planlægningen:

1 . Gæster

Hvem skal inviteres? I nogle tilfælde er det primært kolleger, ledelse, familie og venner, der bliver inviteret til et jubilæum. I andre tilfælde kan der være interesse i at invitere leverandører, samarbejdspartnere, politikere, presse o.lign. Derfor bør invitationen være ude i god tid. Lad os komme i gang så tidligt som muligt.

2. Receptionen

Når I holder jubilæum på Havgaarden Badehotel, hjælper vi jer med planlægning af menu, valg af vine og klargøring. I kan koncentrere jer om at byde gæsterne velkomne og nyde friheden ved at overlade de praktiske opgaver til os.

3. Fotograf

Mærkedage fortjener at blive husket med gode fotos. Vi kan hjælpe jer med en fotograf til dagen.

I kan også booke overnatning her på Havgaarden Badehotel, hvor vi råder over 18 smukke værelser med eget bad og toilet. Næste morgen venter der jer en lækker morgenbuffet.