Konfirmation på Havgaarden

Uanset om I ønsker at holde Bryllup, konfirmation, barnedåb, jubilæum eller noget helt femte på Havgaarden Badehotel, så står vi altid klar til, at hjælpe jer gennem hele planlægningen

Meget mere end et lokale

Det er en betydningsfuld dag i alle konfirmanders liv at tage hul på et nyt kapitel i tilværelsen. Samtidig er det en stor dag for jer som forældre: Jeres barn er ved at blive et voksent og selvstændigt menneske. På Havgaarden Badehotel vil vi med glæde træde til, så I kan nyde mærkedagen uden at være tynget af praktisk arbejde.

Vores dygtige kok står klar til at guide jer til den helt rette menu.

Fest i naturskønne omgivelser

Hvis vejrguderne vil, kan vi servere velkomstdrink i badehotellets smukke baghave, hvor I kan gå en tur ned til havet via vores egen trappe. Her kan I samle muslingeskaller, slå smut og nyde en mageløs udsigt over Kattegat.

Tisvildeleje ligger i et naturskønt landskab og vi anbefaler, at I booker en overnatning eller to, så I kan koble af efter festen.

Hvor skal i sove i nat?

Hvis I ønsker, at overnatte på Havgaarden Badehotel, så råder vi over 18 smukke og unikke værelser med skøn udsigt.

Stå op til vores lækre morgenbuffet og gå på opdagelse i naturen bagefter. Det må være den ultimative måde at fordøje alle indtryk efter en stor dag med gæster og fest.

På Havgaarden Badehotel står vi for hyggelige festlokaler, lækker mad, god vin og unik natur… men vi kan også være behjælpelige med at planlægge kørsel til og fra kirken i en klassisk veteranbil.

Kontakt os – Så hjælper vi med, at gøre konfirmationsfesten helt perfekt!

KONTAKT OS

#HAVGAARDENBADEHOTEL

Oplev hverdagen på Havgaarden Badehotel

SE MERE PÅ INSTAGRAM
SE MERE PÅ FACEBOOK