Et unikt Countrystyle Badehotel

Havgaarden Badehotel er et idyllisk, stråtækt badehotel, opført i 1825. Hotellet ligger i det naturskønne Vejby Strand lige ned til vandet. De lange solskinsdage og aftener på stranden mellem havet og havnen er noget helt særligt.

Naturskønt retreat

Havgaarden Badehotel ligger midt imellem Tisvildeleje og HeatherHill, blot 45 minutters kørsel fra København, og er ideelt til både romantiske ophold, fester og konference. Her i mellem er der masser af gode oplevelser i området og vi giver gerne gode råd om de oplevelser du kan opleve i Tisvildeleje samt resten af Nordsjælland.

Særligt anbefaler vi vores gæster, at gå en tur ned af trappen til stranden, hvor I vil opleve det brusende havs kræfter. Lyden fra havet kan også høres i baghaven, hvor I finder små oaser, hvor I kan nyde tosomheden eller lade tankerne flyde.

Vi sætter gæstfriheden i højsædet, og vores venlige personale sørger for, at I kan finde jer godt til rette fra første øjeblik. Vores mål er at vores gæster føler sig hjemme og godt tilpas, når de besøger os. Derfor har vi også gjort meget ud af, at skabe den helt rigtige stemning gennem indretning, personalet og vores middag.

Vi ved, at en skøn natur ikke er nok til, at skabe den unikke oplevelse for jer, uanset om I booker et festlokale, romantisk ophold eller mødelokale hos os, så er det den samlede oplevelse der tæller og derfor arbejder vi hver dag målrettet på, at give dig den bedste oplevelse.

Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om noget.Havgaarden er med i Bogen om Badehoteller

Havgaardens historie

Havgaarden er opført i 1825 og i 1915 etablerede restauratørfamilien Ziebe en pension på ejendommen. Omkring 1920 valgte de at udstykke gårdens jorde til 80 sommerhusparceller. Det var deres mulighed for at overleve og lave en rentabel pensionatsvirksomhed.

Tiden var imidlertid ikke gunstig for den type virksomhed, og Havgaarden måtte i de efterfølgende årtier skifte ejere mange gange.

I 1947 tog Johanne og Niels Nørgaard over. I 1965 blev der etableret restaurant og selskabslokaler.

I løbet af 60’erne blev det sværere at drive sommerpensionat i Danmark, for nu ville danskerne med Spies og Tjæreborg på charterferie.

I 1989 overtog Lily og Claus Wiegandt Larsen stedet, og de fik blandt andet tilbygget pavillonen, som i dag udgør restauranten, og byggede også den nordlige længe med otte ekstra værelser.

I 2006 blev Havgaarden opkøbt med det formål at lave timesharelejligheder. Men af flere årsager faldt det til jorden, og Havgaarden levede en omtumlet tilværelse med skiftende forpagtere, indtil Pia & Alex købte stedet, og førte det tilbage som Havgaarden Badehotel.