Oplevelser i Vejby ved Tisvildeleje

Hver dag er en ganske særlig dag her, hvilket længe har virket helt magnetisk på livsnydere. Om sommeren er pulsen høj, og du bliver mødt med en herlig blanding af turister og fastboende. Om efteråret og vinteren er her mere stille, men dagene med stilhed og ro kan nydes mindst lige så meget.

+45 30 56 40 56
INFO@HAVGAARDEN.DK

Tisvildeleje

I Nordsjælland – ud for Danmarks femte største skov Tisvilde Hegn – strækker sig en kilometerlang, hvid og børnevenlig sandstrand med rent saltvand, klitter og skovbryn. En ualmindelig ren og næsten uberørt natur.

Troldeskoven er den ældste del af Tisvilde Hegn skov. Den består af en række meget gamle skovfyr, alle sammen 100 og 200 år gamle. Blæsten har med tiden gjort dem stærkt forkrøblede og forvredne.

Der sker altid noget i Tisvildeleje, Tisvilde og Vejby Strand. Her er folkefest, opera, markeder m.v.

Loppemarkedet i Tisvildeleje finder sted på Birkepladsen hver lørdag i juni, juli og august.

Den helt store festival, Musik i lejet i uge 29 og meget mere. Læs mere på Visitnordsjælland.dk, hvor du finder alle de aktuelle begivenheder nær Tisvildeleje.

Vejby Strand

Heather Hill som er en bid af det midtjyske højland med lyngklædte bakker. Der er også optaget en film om røverne fra Rold i bakkerne. Heather Hill var et privat område med en stor villa, der tilhørte en engelsk millionær. Under anden verdenskrig indtog tyskerne stedet. Efter krigen blev villaen revet ned, da den var total ødelagt.

Nu ejes området at skov- og naturstyrelsen. Der kommer mange hele året om vinteren til ski og kælke. Sommeren vandre- og løbeture. Ideel til drageflyvning samt Paragliding.

visitnordsjælland.dk kan du altid finde aktuelle events og oplevelser for hele familien.

ØRBY Vingaard

Besøg Ørby Vingaard kun 7 km herfra. Det er en gårdbutik som afholder vinarrangementer fra 10 til 50 gæster. Vinen kan også nydes her på Havgaarden Badehotel. Vi laver desuden vinmenu-aftner i samarbejde med Ørby Vingaard

#HAVGAARDENBADEHOTEL

Oplev hverdagen på Havgaarden Badehotel

SE MERE PÅ INSTAGRAM
SE MERE PÅ FACEBOOK